Waarom Teljeur Boekhouding?

teljeur boekhouding

Innovatieve technologie

Dankzij de innovatieve technologieën werk ik samen met u efficiënter, effectiever en vooral ook transparanter. Boekhouden is al lang geen papierwinkel meer, maar een financiële administratie volledig in de cloud. Daarmee heeft u het financiële overzicht van uw bedrijf altijd in uw achterzak; waar u ook bent en hoe laat het ook is.

Uw tijd is kostbaar

Als ondernemer weet u als geen ander dat de administratie tijdrovend kan zijn. Ik kan uw totale boekhouding volledig uit handen nemen. Dit bespaart u veel tijd. Zo kunt u zich volledig focussen op uw onderneming en vrije tijd overhouden om te ontspannen. 

Fiscaal advies

Als fiscalist kan ik u advies geven over alles wat met belastingen te maken heeft. Fiscaal advies is in veel gevallen essentieel voor een gezonde bedrijfsvoering. Ik kan u voorzien van waardevol fiscaal advies waardoor u vaak minder belastingen hoeft te betalen en gelijktijdig voldoet aan alle eisen die de Belastingdienst gesteld heeft. Naast het geven van advies, kan ik ook uw aangiften voorbereiden, controleren en indienen. Ik help u graag om een optimale fiscale structuur in uw administratie aan te brengen!

Een kijkje aan de andere kant

Met mijn ervaring bij de Belastingdienst kan ik de ondoorgrondelijke wegen van de Belastingdienst begrijpelijk en begaanbaar voor u maken. Ik zorg ervoor dat niet alleen uw boekhouding wordt gedaan, maar dat u, indien die behoefte er is, ook inzicht krijgt in hoe het allemaal werkt. Zo blijft u zelf altijd betrokken bij de financiën van uw bedrijf.

Persoonlijke aandacht

Mijn klanten bepalen het succes van TB. Elke klant heeft mijn persoonlijke aandacht. Uw tevredenheid staat bij mij hoog in het vaandel. Ik doe er alles aan om mijn dienstverlening goed aan te sluiten bij de wensen en verwachtingen van mijn klanten en ik hecht waarde aan het aangaan van een relatie op basis van vertrouwen. Want als er íets belangrijk is bij het regelen van uw bedrijfsfinanciën, dan is het wel vertrouwen.

teljeur boekhouding