Mijn naam is Rosalie Teljeur. Ik ben de eigenaar van Teljeur Boekhouding (TB). Na mijn studie aan de Universiteit van Tilburg, waar ik fiscaal recht heb gestudeerd, zette ik mijn eerste carrièrestappen bij de Belastingdienst. Deze ervaring maakt mijn fiscale perspectief uniek: ik kan u meenemen in de vaak ondoorgrondelijke wegen van de Belastingdienst en begrijp de fijne kneepjes van een complexe omgeving. In mijn werk vind ik het belangrijk om met mijn cliënten een duurzame band op te bouwen. Mijn ervaring, kennis en expertise zet ik graag in om het u rondom uw boekhouding aan niets te laten ontbreken.

boekhouder breda

Wat zeggen klanten?

FAQ

Mijn kantoor is gevestigd in Breda, maar ik werk ook online. Je kunt langskomen bij mij op kantoor of we werken online. Het maakt dus niet uit waar in Nederland je woont. Ik kan je altijd helpen; onder het genot van een kop koffie of online.

Het online aanleveren van facturen brengt veel voordelen met zich mee, maar er zijn natuurlijk nog genoeg mensen die liever met papieren facturen werken. Dat kan! Je kunt de facturen genummerd en op volgorde aanbieden. Vind je dat teveel gedoe of heb je daar de tijd niet voor? Dan kan ik de facturen voor je ordenen voordat ik ermee aan de slag ga. Hiervoor geldt mijn normale uurtarief. In dat geval kun je de facturen dus in een ‘schoenendoos’ bij me kwijt.

Ik werk met de boekhoudsoftware Exact. Exact is slimme, zelflerende boekhoudsoftware die veel inzicht biedt in de cijfers en doorgroei van mijn klanten mogelijk maakt.

Jazeker. Ook particulieren kunnen bij mij terecht met al hun belastingzaken. Je kunt onder andere bij mij terecht voor het indienen van de aangifte inkomstenbelasting, het aanvragen of wijzigen van toeslagen en het indienen van een bezwaar- of verzoekschrift. Ook als je andere vragen hebt, bijvoorbeeld over een brief van de Belastingdienst of een opgelegde aanslag, denk ik graag mee. Ik kan ook voor je kijken of je nog recht hebt op geldteruggave. Veel mensen zijn zich hiervan niet bewust en laten daardoor geld liggen.